Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 100 g de galetes caramel·litzades (Lotus)
  • 35 g de mantega
  • 3 iogurts grecs
  • 200 ml de nata
  • 4 fulles de gelatina
  • 20 g de sucre llustre
  • Maduixes
  • Xocolata pe decorar
  • Per a l’almívar 150 ml d’aigua i 100 g de sucre

Elaboració
Per a la base: Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega.  Després, repartim la barreja i la premem amb una cullera al fons del motlle fins que quedi ben aplanat i aixafat a la base. Ho deixem reposar a la nevera.

Preparem la mousse: En un bol hi posem els iogurts, el sucre i ho barregem amb la nata semimuntada. Hidratem les fulles de gelatina uns 10 minuts amb aigua freda, passat el temps les traiem i les escalfem al microones uns segons fins que estiguin desfetes, i les afegim a la barreja anterior. Un cop tot ben integrat afegim la barreja per sobre la la base de galeta. Posem de nou el pastís a la nevera i ho deixem reposar fins que qualli (jo vaig deixar-lo tot el dia).

Per a la decoració: Desfem la xocolata al microones i la posem dins d’una manega pastissera, i fem figures a sobre d’una tira de paper de forn. Amb molt de compte incorporem la tira de paper amb la xocolata pel voltant del pastís i ho deixem uns minuts a la nevera fins que s’hagi endurit la xocolata, llavors retirem amb delicadesa la tira del paper. A continuació, posem un cassó al foc amb l’aigua i el sucre i fem un almívar (ho remenem perquè es dissolgui el sucre i un cop ha bullit i el sucre estigui dissolt ho retirem del foc i posem uns 10 minuts les maduixes). Per acabar, escorrem les maduixes i quan estiguin fredes les posam per decorar sobre el pastís.