/

Restaurants de moda per assaborir aquest estiu a Eivissa

Es tracta de cinc propostes diferents per gaudir de la cuina més selecta que s'elabora a la pitiüsa major

Luxurycomm  – Redacció 

Us presentam cinc propostes que es posaran de moda aquest estiu a l’illa d’Eivissa. Es tracta de restaurants que combinen exclusivitat, luxe i distinció. Unes propostes variades per gaudir d’unes merescudes vacances.

La Gaia

El restaurant La Gaia va reobrir les portes el 13 d’abril passat. Es troba a l’hotel de cinc estrelles gran luxe Ibiza Gran Hotel, i l’excel·lència del qual està reconeguda amb una estrella Michelin i dos sols Repsol. L’oferta gastronòmica de la Gaia, amb el cuiner Óscar Molina al capdavant, representa la seva visió més íntima de la refinada, acollidora i discreta d´Eivissa.

Beachouse 

Beachhous Eivissa celebra el desè aniversari obrint les portes i regalant al públic eivissenc música, sabors nous i una infinitud d’activitats. Després de deu anys creant moments inoblidables a Platja d’en Bossa, Beachouse comença la jornada des de les 9.30 del matí amb classes de ioga, per després passar a un deliciós esmorzar que permetrà gaudir encara més dels dies de platja. Pel que fa al dinar, tenen una nova carta mediterrània. Per gaudir encara més l’ocasió, amb la posta de sol donen pas als Moonlight Dinners amb la millor música i cocteleria.

Mikasa 

El restaurant Mikasa d’Eivissa barreja l’exclusivitat i la privadesa en un hotel boutique que va tornar a obrir el 17 de març passat després del descans de la temporada d’hivern. A més, obre cada dia perquè puguis gaudir de deliciosos esmorzars o dinars davant del mar, amb una carta renovada, però basada, com sempre, en una cuina vegetariana ideal per compartir en família o amb amics.

Restaurant Finca la Plaza

A Santa Gertrudis, el 30 de març passat, Finca la Plaza va obrir les portes als comensals perquè gaudeixin d’un menú ple de fantasia. Un pla que canvia els diumenges per oferir els Sunday Music & Roast, amb música en directe i un menú diferent. Hi ofereixen un menú format per 9 entrants i 11 primers plats que resulta gairebé impossible que passin desapercebuts. Dins dels clàssics, hi ha novetats als entrants amb el seu suculent tàrtar de tomàtiga rosa, burrata i tòfona. Els amants de la carn se sorprendran amb el steak tàrtar de vedella i panipuri o amb el costellam de wagyu fumat amb truites de blat de moro i adobats. I si per contra ets amant del peix, també incorporen al menú el llobarro al carbó amb guarnició mediterrània. Tampoc no s’obliden d’incloure opció vegana, amb una pinya de col (colflori) rostida amb salsa d’espècies, coriandre, patates rostides, o els noodles amb curri vermell, pak choi, cacauet i coriandre.

Zuma

La reobertura de Zuma s’espera per a avui, dia 11 de maig. La seva guardonada cuina japonesa contemporània encendrà els seus fogons per encisar el públic de l’illa amb autèntics i enlluernadors sabors a l’entorn únic que us brinda la terrassa a l’aire lliure de l’Ibiza Gran Hotel. És un refugi únic de serè luxe mediterrani amb vista sobre el port esportiu i el nucli antic de l’illa. Al menú, hi podem trobar delícies com la peix llimona amb ponzu d’all i xili; les croquetes de bacallà negre amb maionesa iuzunori; el lluç patagònic amb xile i gingebre o l’increïble porc ibèric amb yuzu kosho i salsa de tòfona. Com a tots els restaurants Zuma, la carta de còctels inclourà clàssics contemporanis i sakes de primera qualitat, dissenyats per complementar els sabors japonesos del menú.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat