L’hora de l’aperitiu (o del vermut) no passa de moda. Per això, la IGP Ametlla de Mallorca, la DOP Oliva de Mallorca i La Vermutera s’han unit per oferir la versió més mallorquina a diferents establiments de Palma, Pollença i Campos.
La iniciativa proposa gaudir d’un aperitiu mallorquí en la qual el vermut No passis pena (elaborat amb la varietat local de raïm Mantonegro) se servirà amb ametlla torrada amb IGP Ametlla de Mallorca i oliva trencada amb DOP Oliva de Mallorca a la desena d’establiments que s’han adherit a la promoció.
La promoció es farà als bars següents:
Palma
- Bar Espanya(Pl. Raimundo Clar i Carrer Escursac)
- Bodega Morey
- Cuina Vivant
- La Tortilleria
- La Paternal
- La Bicicleta Roja
- Panorama Bar Bazar
Pollença:
Campos
Els organitzadors de la proposta són Octavio Caballero (Bodega Morey), Xisco Albertí (La Vermutera), Andreu Oliver (DOP Oliva de Mallorca) i Miquel Riera (IGP Ametlla de Mallorca), que desitgen fer partícip al consumidor que productes amb distintiu de qualitat com l’Ametlla de Mallorca i l’Oliva de Mallorca com una opció a tenir en compte en qualsevol ocasió, com per exemple l’hora de l’aperitiu.
La campanya té el suport econòmic del Consell Insular de Mallorca i Consorci Serra de Tramuntana.