Amb el mes de novembre arriba la Fira de l’Arròs Pobler, una de les fites destacades del calendari de tardor a Mallorca.

Llorenç Gelabert, batle de sa Pobla, comenta que “és un goig poder tornar a celebrar la fira per reivindicar un producte tan nostre i genuí de la marjal com és l’arròs pobler o bombeta, molt apreciat per la seva textura i consistència. Tot això sense perdre de vista que la Fira també és l’aparador dels nostres empresaris, comerciants, artesans i restauradors”.

La fira se celebra els dissabte 27 i el diumenge 28 de novembre. Coincideix amb la proposta culinària Menjar Bé a sa Pobla, en la qual hi 17 restaurants.

Hi trobareu mercadet artesà, exposició de brodats, animació infantil, exposició d’eines del camp i estris domèstics, com també teatre. Podeu consultar el programa complet de la Fira de l’Arròs Pobler aquí.

Cal dir que l’Ajuntament de sa Pobla vol donar les gràcies a Malena Castillo Essrich pel disseny del cartell de la Fira d’enguany, una jove poblera que estudia a l’escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears.