Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Amb el mes de novembre arriba la Fira de l’Arròs Pobler, una de les fites destacades del calendari de tardor a Mallorca.

Llorenç Gelabert, batle de sa Pobla, comenta que „és un goig poder tornar a celebrar la fira per reivindicar un producte tan nostre i genuí de la marjal com és l’arròs pobler o bombeta, molt apreciat per la seva textura i consistència. Tot això sense perdre de vista que la Fira també és l’aparador dels nostres empresaris, comerciants, artesans i restauradors“.

La fira se celebra els dissabte 27 i el diumenge 28 de novembre. Coincideix amb la proposta culinària Menjar Bé a sa Pobla, en la qual hi 17 restaurants.

Hi trobareu mercadet artesà, exposició de brodats, animació infantil, exposició d’eines del camp i estris domèstics, com també teatre. Podeu consultar el programa complet de la Fira de l’Arròs Pobler aquí.

Cal dir que l’Ajuntament de sa Pobla vol donar les gràcies a Malena Castillo Essrich pel disseny del cartell de la Fira d’enguany, una jove poblera que estudia a l’escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears.