L’Ajuntament de sa Pobla presenta una nova edició de la ruta gastronòmica Menjar bé a sa Pobla 2022, a la qual s’han adherit una vintena d’establiments.
La cita tendrà lloc del 18 al 27 de novembre i els restaurants oferiran als seus clients una selecció representativa de la gastronomia local.
De fet, dia 27 de novembre, hi haurà la Fira de l’Arròs Pobler, que inclourà artesania, producte local, combat de glosadors, mostra de ca de bestiar, animació infantil i molt més! De fet, a partir de les 9.30 hores, a la plaça Major, Biel Serra Comas, Pepis, cuinarà un arròs brut pobler, que es podrà degustar devers la una del migdia. Els doblers que es recaptin del donatiu del dinar es destinaran a Càritas sa Pobla.
Magdalena de la Fuente Ferrà, regidora de Fires i Festes anima poblers i pobleres i tothom que ens visiti aquests dies sa Pobla a participar d’aquesta iniciativa: “és una festa per als que els agrada la cuina de veritat, amb opcions per a tots els gustos”.
Cal recordar que cal fer les reserves amb antelació i que hi ha restaurants que ofereixen l’opció d’endur-se’n el menjar, com també de sol·licitar el servei a domicili (dins sa Pobla).
Consultau els restaurants, juntament amb els plats els menús que ofereixen per al Menjar Bé a sa Pobla 2022:
Mestre Arabí, s/n · Tel. 971 187 884
- Arròs brut
- Arròs negre amb sípia, gambes i carxofes
- Arròs amb brou mariner
Camí de l’Albufera, 6 · Tel. 871 840 273
- Pica Pica
- Pop amb ceba
- Frit de porc
- Callos
Plaça, 13 · Tel. 971 540 303
- Frit de tardor
- Bacallà amb porro
- Caragols
- Porcella
- Menú fira dia 27: 18€
- Arròs de calderó
- Porcella
- Postres i cafè
Fadrins, 61 · Tel. 971 540 024
- Arròs brut
Constitució, 3 · Tel. 696 479 710
- Variat
Lluna, 27 · Tel. 691 250 079
- Pa amb oli de cullera amb botifarró torrat
- Tàrtar de bacallà, ànima de sobrassada d’en Xesc Reina,
figues seques, ceba morada, tàperes, fonoll marí i confitura de figues - Arròs bomba amb llet de coco, vaïnilla i tap de quartí
Fadrins, 87 baixos · Tel. 971 540 357
- Plat de fira: llenguado a la planxa acompanyat
d’arròs i verdures de temporada - Menú fira dies 20 i 27: 20€
- de primer arròs brut pobler
- de segon (a triar) porcella o braç de me, postres i beguda
Comerç, 55 · Tel. 971 540 285
- Menú degustació fira de l’arròs pobler
Curt, 4 · Tel. 646 636 203
- Frit de tardor
- Bacallà gratinat amb allioli
- Rellom de porc amb salsa de pebre acompanyat amb timbal d’arròs bomba
- Els nostres variats
Plaça des Tren, 6 · Tel. 971 540 022
- Arròs brut, cada dia per encàrrec.
- Dia 19, fideus amb anguiles i anguiles ofegades.
- Dia 26, obert el vespre amb plats de carta.
- Dia 27, Arròs brut, porcella i postres casolanes
Plaça Major, 13 · Tel. 971 544 417
- Pizza LA Perke
Placeta des Tren, s/n · Tel. 628 170 902
- Plats dies 18, 19, 25 i 26
- Paella negra
- Paella mixta
- Paella de verdures
- Lluç farcit d’espinacs i gambes
- Braç de me al forn
- Diumenge dia 27
- Arròs brut o caragols
- Porcella o rap a la marinera
- Postres casolanes o cafè
Plaça Major, 4 · Tel. 670 238 267
- Sa croqueta d’arròs brut
- Ensalada russa amb arrebossats i banderilles
Marina, 15 · Tel. 971 540 967
- Magret d’ànec amb reducció de taronja i arròs vermell
- Per encàrrec:
- Arròs brut
- Arròs pobler
- Paella mixta
- Arròs negre
Plaça Major, 2 · Tel. 871 852 556
- Menú dies 19, 20, 26 i 27: 20€
- Entrants
- Frit de carabassa o caragols amb crancs.
- Plat principal:
- Filet de gall amb salsa verda i ceba cruixenta
- o Hamburguesa Wellington amb escuma de foie i xips de moniato
- o Arròs brut
- Postres:
- Pastís de formatge amb fruites vermelles
- o Pastís de poma
- Entrants
Dr. Gómez Ulla, 2 · Tel. 971 540 538
- Menús per sopar dies 19 i 26: 18€
- Entrant: Wok de pollastre amb verdures i arròs
- Plat principal a triar:
- Rellom amb salsa d’esclata-sangs acompanyat amb arròs aromatitzat i patata.
- Taco de llagostins, alvocat amb un toc cruixent d’arròs
- Postres a triar
- Vins de l’Arxiduc blanc i negre i aigua.
- Menús per dinar dies 20 i 27: 23€
- De primer Arròs brut o caragols
- De segon Porcella o llom amb col o bacallà gratinat amb allioli o orada al forn
- Postres casolanes
- Vins de l’Arxiduc blanc o negre i aigua. Cafè
Plaça Major, 8 · Tel. 971 544 400
- Risotto nero
Isaac Peral, 30 · Tel. 625 648 927
- Arròs brut
- Arancini de llagostins amb allioli negre
- Ensalada d’arròs pobler inflat amb tàrtar de l’horta
- Paella de porcella
- Menú per dinar dia 27: 18,80€
- De primer arròs brut o musclos en salsa
- De segon porcella Ca na Lucia o filet de gall de Sant Pere gratinat amb muselina de patata
- Postres o cafè
- Aigua, vi o gasosa