Hi participen Miquel Calent i Koldo Royo

Aquest dissabte, 9 de juny, a partir de les 20 hores, el claustre del Convent de Muro acollirà la quarta edició del Show Cooking Galletes Gori de Muro.

L’entrada és gratuïta i enguany els cuiners que hi participen són Koldo Royo i Miquel Calent. El xef Koldo Royo és tota una figura a Mallorca, que durant molts d’anys va tenir una Estrella Michelin al seu restaurant. Un basc que ho ha aconseguit tot i que ha sabut no sols reinventar-se ell mateix, sinó impulsar tot el col·lectiu de cuiners de les Illes Balears.Miquel Vicens, de malnom Calent, tot un referent culinari a #Mallorca. Coneixedor dels productes i de la saviesa culinària popular que transforma en plats actuals i igualment de deliciosos al Restaurant Ca’n Calent (Campos) i a Cuit Restaurant (Palma).

A les 20 hores començarà la cuina en viu i a les 21 hores es començaran a vendre els tiquets per degustar les tapes.Hi haurà música en directe, degustacions d’Arabay Coffee, cervesa natural mallorquina de Cas Cerveser,, a més dels vins de Butxet Viticultors i del celler Son Ramon. Hi col·labora l’Ajuntament de Muro.