Martí March, conseller d’Educació del Govern de les Illes Balears, i Ana Belén Merno, directora de l’IES Puig de sa Font de Son Servera, han inaugurat oficialment, dia 5 de març, les obres d’aquest centre públic. La intervenció ha consistit en una ampliació d’espai per adequar les instal·lacions per als cicles formatius d’FP bàsica de Cuina i Restauració i FP de grau mitjà de Cuina i Gastronomia.

Per aquest motiu s’ha construït un nou edifici i, també s’ha millorat l’accessibilitat a aquest centre formatiu. L’acte d’inauguració oficial s’ha produït després que s’hagin arreglat els desperfectes detectats el passat mes de novembre.

La construcció del nou edifici suposa comptar amb tres tallers més: un de pastisseria, un de cuina i un de restauració. A més a més, suposa comptar amb més espais per a serveis comuns com magatzem, congelació, refrigeració, neteja d’aliments, cambra freda i vestuaris. També s’hi ha instal·lat un ascensor, i s’hi han fet rampes, s’han eliminat barreres arquitectòniques i s’hi ha construït un bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

L’actuació ha estat cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i ha suposat una inversió de 1.012.600,78 euros. Les millores estan encaminades a millorar la formació dels alumnes en una zona turística en què