AgenciaCom i Restauració Mallorca, organitzadors de Tapalma 2020 han anunciat oficalment que aquesta cita gastronòmica se celebrarà el mes de novembre.

L’objectiu d’aquesta decisió és impulsar el sector de la restauració que, després de la pandèmia de la covid-19, s’ha vist greument afectat. És per això que aquesta cita gastronòmica adquireix més importància que mai perquè arriba en un moment de gran incertesa per al sector.

Dates i calendari

El concurs de tapes i còctels més important de les Illes Balears, se celebrarà el 23 de novembre al Palau de Congressos de Palma, mentre que la ruta de tapes i còctels es farà del 25 al 29 de novembre per diferents zones de la capital balear.

L’edició d’enguany es presenta carregada de novetats i sorpreses, però també de responsabilitat, ja que es garantirà el compliment de totes les mesures sanitàries imposades pel Govern espanyol a causa de la crisi generada per la covid-19. Davant la situació sanitària internacional, l’organització de Tapalma 2020 prendrà durant el desenvolupament de l’esdeveniment totes les mesures i recomanacions marcades per les autoritats sanitàries. La cita tendrà el patrocini del Palau de Congressos de Palma i de Mallorcadiariocom a mitjà oficial.

Inscripcions al concurs i a la ruta

Les inscripcions per als bars i restaurants que hi vulguin participar, tant en el concurs com a la ruta, s’han obert i s’hi poden apuntar per e-mail tapalma [arrova] agenciacom [punt] com o per telèfon 971 432 220 fins al 23 d’octubre. La informació sobre la metodologia del concurs i la ruta, com també les bases de participació es poden consultar al web de www.tapalma.es.

El concurs es dividirà en tres categories: Millor Tapa Tapalma Lliure, Millor Tapa Tapalma Temàtica i Millor Còctel Tapalma. No obstant això, la principal novetat d’enguany és que per a cada un dels concurs es farà una preselecció entre tots els establiments que decideixin participar i només aniran a la fase final els cinc millors de cada categoria. El motiu és que l’aforament del Palau de Congressos és molt més reduït a causa de la crisi generada per la covid-19 i d’aquesta manera es garantiran les mesures de seguretat i higiene establertes per als esdeveniments culturals.