/

Téntol, el vi solidari amb Sonrisa Médica

El celler Pere Seda i Licors Moyà han decidit unir-se per fer un vi solidari. Es tracta de Téntol, part dels beneficis es destinen a Sonrisa Médica

El celler Pere Seda i Licors Moyà han decidit unir-se per fer un vi solidari. Es tracta de Téntol, part dels beneficis es destinen a Sonrisa Médica, entitat que des del 1994 es dedica a oferir màgia, il·lusió i música als infants ingressats a tots els hospitals de les Illes Balears.

La idea de fer aquest vi solidari va sorgir mesos enrere.  i s’ha presentat ara perquè Nadal és un bon moment per pensar en els altres. En total s’han fet 3.800 ampolles de Téntol, numerades. Cada unitat val 6,5 euros i se’n destina 1 a Sonrisa Médica. Ara bé, Reus apunta que no han esperat a vendre el vi per donar els quatre mil euros a l’entitat, “hem volgut avançar els doblers i posar el nostre granet d’arena perquè els pallassos continuïn animant i repartint alegria entre els infants hospitalitzats”.

Tòfol Reus, un dels responsables del celler Pere Seda, comenta que la idea va agradar molt a Licors Moyà, que ha decidit ajudar a la comercialització, distribució i logística de Téntol. També apunta que el nom s’ha triat perquè Téntol significa un parèntesi referit a la malatia i també perquè reflecteix un missatge alegre i divertit. La imatge és obra de la il·lustradora Sònia Santandreu, i el vi està apadrinat pel futbolista Sergi Darder, que actualment milita a l’Espanyol.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat