Campos va viure, divendres, una destacada cita amb els vins i la cuina gràcies a Creu de Cellers, una vetlada única que es va celebrar a Sa Creu Nova Petit Palais. La cita va reunir un centenar de persones que gaudiren dels vins blancs, rosats i negres de Mallorca i de Menorca, concretament dels cellers Mandia Vell, Vuit Vents, Karretania, Torralbenc, Castell Miquel, Miquel Gelabert, Vi D’Amós, Vidauba i Can Majoral.

D’aquesta manera, les instal·lacions de Sa Creu Nova es van convertir en un jardí secret, en què també es va oferir un tast de l’aposta gastronòmica dels restaurants de l’hotel: Tess de Mar Kairiku, amb la presència dels xefs Juan Ocampo i del mestre Ryuichiro Katano que van atendre personalment al públic assistent.

També acompanyaren aquesta oferta gastronòmica, les ostres Finde de Claire, el pernil Joselitoembotits mallorquins de Can Company i el ritme de la guitarra espanyola per part de l’artista Óscar Guerrero Fernández. A més, hi va haver la xerrada sobre Criances Singulars, impartida per Nico Crispino.