L’ha elaborat el barman menorquí Andreu Genestar

L’hotel Es Príncep de Palma ha acollit presentació del còctel de la DO Oli de Mallorca: Vent de Gregal. El barman menorquí Andreu Genestar n’és el creador i ha explicat que combina productes típicament mediterranis com la mel, cítrics, magrana, remolatxa i alcohol de raïm amb un toc d’oli d’oliva verge extra. El resultat és una interessant beguda plena d’aromes, gust i textura.

A la presentació, han assistit el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas; oliers del segell de qualitat; el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal;com també un bon nombre de convidats.

El còctel s’ha acompanyat amb un tast de la proposta gastronòmica que el cuiner mallorquí Andreu Genestra ha dissenyat per als dos restaurants de l’hotel Es Príncep: Bala Roja i Mura.

L’oli d’oliva verge extra fa anys que és empleat com un excel·lent, versàtil i saludable ingredient per elaborar begudes creatives a les millors cocteleries del món i, de fet, amb aquest ja seran set els còctels creats amb Oli de Mallorca, alguns dels quals es poden tastar a les millors cocteleries palmesanes, com en el cas de Vent de Gregal que romandrà a la carta de Gremium, de l’hotel Es Príncep.

Còctel Vent de Gregal

Ingredients:

1,5 cl d’Oli de Mallorca

1 cullerada de mel de flors

2,5 cl d’alcohol de raïm de Gin Suau

1,5 cl de suc de taronja i llimona de Sóller amb gingebre i sucre

1,5 cl d’amarg de magrana i remolatxa

Elaboració:

Introduïu tots els ingredients a la coctelera, mesclau-ho i serviu-lo.

Observacions:

El còctel s’acompanya amb un refresc de gingebre amb Oli de Mallorca. Es recomaan intercalar el còctel amb el refresc a mode d’aconseguir un equilibri en boca.

Fotos: Grupo La Siesta