El cuiner Joan Bagur (Xef de l’any 2019 de Menorca) oferirà un viatge culinari a la cuina antiga de Menorca el proper 31 d’agost de 2020. El xef del restaurant Rels (Ciutadella) serà l’encarregat d’elaborar els plats que Fra Roger va recopil·lar al llibre Art de la cuina, una obra que recull elaboracions culinàries de final del segle XVIII.

La cita consisteix en un menú degustació, que començarà a les 20 hores, i que es farà al Palau de Sintes de Ciutadella.

  • Una plat de ravoles de ciurons
  • Ous farcits de panses, herba-sana i pebre bord
  • Un plat de ravoles de bacallà
  • Una guerxera de carabassa bona per col·lació
  • Una panadera de peix ab porros
  • Dàtils de la mar ab arròs bo
  • Un plat de moltó, pa rallat i julivert
  • Flam amb cremós de caramel i gelat de llet
  • Pastisset de 5 puntes
  • Carquinyols
  • Trufa de xocolati amb rom
  • Licor de Camamil·la

L’acte està organitzat per Cómete Menorca i té un preu de 85 euros per persona. Us hi podeu apuntar aquí: https://www.cometemenorca.com/es/experiencias-gastronomicas/ver/un-viaje-a-la-cocina-menorquina-del-siglo-xviii/11