Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Tot i la pandèmia, sa Pobla no ha perdut gens de fama com a terra de bons aliments i de bona cuina. Per això, i per dinamitzar els restaurants del municipi, l‘Ajuntament de sa Pobla ha organitzat una nova edició de la cita gastronòmica Menjar Bé a sa Pobla. En aquesta ocasió, se celebrarà del 20 al 29 de novembre i hi participaran 18 bars i restaurants que oferiran una selecció de la cuina local.

A causa de les restriccions horàries i d’aforament per mor de la covid-19, s’aconsella: fer les reserves amb antelació, avançar l’horari dels àpats i considerar l’opció d’emportar-se el menjar a casa o sol·licitar el servei a domicili.

Consultau els restaurants i menús de Menjar Bé a sa Pobla 2020 a continuació:

 

 Ànima Resto 

Bar Ronda Nord, cant. Albéniz, 24 · Tel. 658 814 570 

  • Menú selecció dels nostres plats en forma de tapa: 28 € 

Entrants: Gambes amb licors mallorquins / Natxos 

Principal de peix: Pop a la brasa 

Principals de carn: Hamburgueses de picanha amb diferents salses / Rellom de bou amb guarnició / Cangur amb espècies i arròs fregit 

Postres: Sorpresa de la casa. 

 

Bar Casa Miss 

Plaça de la Constitució 3 · Tel. 971 540 023 

  • Bacallà amb ceba
  • Gírgoles amb porro 

 

Bar des Tren 

Plaça des Tren, 6 · Tel. 971 540 022

  • Paella per encàrrec cada dia. 
  • Dissabte 21 i 28 i diumenge 29: menú d’arròs brut i porcella 

 

Bar Poliesportiu sa Pobla 

Camí de Son Basca, s/n · Tel. 971 541 625 

  • Arròs brut 
  • Fideuà de marisc 
  • Frit de matances 
  • Paella mixta 

 

Bar Toni Cotxer 

Carrer Major 4 · Tel. 971 540 005 

  • Variats i arrebossats 

 

Bar Rapinya 

Carrer Plaça, 13 · Tel. 971 540 303 

Plats especials: 

  • Bacallà amb porro 
  • Frit de tardor 
  • Caragols 

 

Bar Restaurant ses Afores 

Cra. de Llubí, 27A · Tel. 971 862 384 

  • Plats de fira: Calamars farcits / Gall amb salsa marinera / Sípia a la planxa / Rellom de porc / Contracuixa de pollastre amb salsa de gambes / Rodó de vedella
  • Menú especial (migdia de dissabte i diumenge) 

Primer a elegir: Arròs brut / Caragols / Ensalada de la casa 

Segon a elegir: Porcella / Espatlla de me / Sípia a la planxa / Bacallà

Postres casolanes + vi Rioja + aigua + gasosa 

 

Bar Sa Placeta

Carrer Doctor Gómez Ulla, 2 · Tel. 971 540 538 

Dissabte 22 i 28 (sopar) 

1r Arròs melós de pop 

2n A triar: 

  • Secret de porc ibèric amb salsa d’esclata-sangs 
  • Filet de llenguado farcit de llagostí amb salsa de marisc 

Tots els plats van acompanyats de púding d’arròs i verdures Postres + vi Arxiduc + aigua: 19 € Per endur-se’n: 17 € 

Horaris: Per endur-se: de 20 a 20.30 h Per menjar al local: a partir de les 21.00 h 

 

Diumenge 23 i 29 (dinar) 

1r Arròs brut o paella de llamàntol (bogavante) 

2n Porcella o anguiles frites o bacallà gratinat amb allioli o espatla de me. 

Postres + vi Arxiduc + aigua: 19 € Per endur-se: 17€ 

 

Els menús es poden fer qualsevol dia per encàrrec.

 

Boet Gastro Bar 

Plaça Major, 2 · Tel. 645 669 670 

  • Galtes de porc amb vi negre damunt arròs de romaní i pastanaga 

 

Cafè Plaça 

Plaça Major, 4 · Tel. 647 069 261 

  • Dissabte 21 Arròs brovós amb sípia i gambetes vermelles + postres + beguda 20 € 
  • Dissabte 28 Arròs brovós de pop i musclos + postres + beguda 20 €
  • Del 20 al 22 i del 27 al 29: Croqueta d’arròs brut, 2 unitats: 2,5 € Llagostí cruixent amb fideus d’arròs i allioli negre, 1 unitat: 2,5 € 

 

Capritxo Nostro 

Placeta des Tren, s/n · Tel. 628 170 902 

Per encàrrec: 

  • Arròs brut
  • Paella mixta 
  • Paella de verdures 
  • Risotto de sípia i rovellons

 

Plaça Vuit 

Plaça Major, 8 · Tel. 971 544 400 

  • Risotto amb tinta de calamar i gambes 

 

Restaurant Marina 

Carrer Marina, 15 · Tel. 971 540 967 

  • Me aromatitzat amb romaní, bolets i arròs salvatge:16 € 

Arròs brut: 9,90 € 

  • Arròs pobler: 10,50 € 
  • Arròs negre: 14,50 € (per encàrrec) 
  • Arròs melós amb anguila: 14,50 € (per encàrrec) 

 

Sa Fortalesa 

Comerç, 55 · Tel. 971 540 285 

  • Menú de tast d’arròs pobler 

 

Sa Picada 

Plaça Major, 19 · Tel. 722 782 332 

  • Coa de bou amb salseta de vi negre i arròs 

 

Sala Rex (sala) 

Carrer Gran, 20 · Tel. 971 540 048 

  • Arròs brut per endur-se els diumenges, prèvia reserva. 
  • Menú especial per menjar a la sala, dissabte 21 i diumenge 22: 

Aperitiu, arròs brut, cuixa de porc al forn amb patató pobler i salsa de bolets, postres, cafè, aigua i vi. Prèvia reserva. Preu: 18,50 € 

  • Menú especial per menjar a la sala, dissabte 28 i diumenge 29: 

Aperitiu, arròs brut, porcella amb patató o bacallà amb ceba i patata, postres, cafè, aigua i vi. Prèvia reserva. Preu: 25 € 

 

Vaumar Cafè

 Plaça Major, 13 · Tel. 971 544 417 

  • Raviolis Vaumar Cafè 

 

Altres establiments:

Crestaig carns i embotits artesans 

C/ del Rosari, 37 · Tel. 971 540 902 

  • Sobrassada, camallot, botifarró 
  • Carns premium amb 40 dies de maduració 
  • Pollastre de camp, ànec i costella per fer un bon arròs