Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tot i la pandèmia, sa Pobla no ha perdut gens de fama com a terra de bons aliments i de bona cuina. Per això, i per dinamitzar els restaurants del municipi, l’Ajuntament de sa Pobla ha organitzat una nova edició de la cita gastronòmica Menjar Bé a sa Pobla. En aquesta ocasió, se celebrarà del 20 al 29 de novembre i hi participaran 18 bars i restaurants que oferiran una selecció de la cuina local.

A causa de les restriccions horàries i d’aforament per mor de la covid-19, s’aconsella: fer les reserves amb antelació, avançar l’horari dels àpats i considerar l’opció d’emportar-se el menjar a casa o sol·licitar el servei a domicili.

Consultau els restaurants i menús de Menjar Bé a sa Pobla 2020 a continuació:

 

 Ànima Resto 

Bar Ronda Nord, cant. Albéniz, 24 · Tel. 658 814 570 

  • Menú selecció dels nostres plats en forma de tapa: 28 € 

Entrants: Gambes amb licors mallorquins / Natxos 

Principal de peix: Pop a la brasa 

Principals de carn: Hamburgueses de picanha amb diferents salses / Rellom de bou amb guarnició / Cangur amb espècies i arròs fregit 

Postres: Sorpresa de la casa. 

 

Bar Casa Miss 

Plaça de la Constitució 3 · Tel. 971 540 023 

  • Bacallà amb ceba
  • Gírgoles amb porro 

 

Bar des Tren 

Plaça des Tren, 6 · Tel. 971 540 022

  • Paella per encàrrec cada dia. 
  • Dissabte 21 i 28 i diumenge 29: menú d’arròs brut i porcella 

 

Bar Poliesportiu sa Pobla 

Camí de Son Basca, s/n · Tel. 971 541 625 

  • Arròs brut 
  • Fideuà de marisc 
  • Frit de matances 
  • Paella mixta 

 

Bar Toni Cotxer 

Carrer Major 4 · Tel. 971 540 005 

  • Variats i arrebossats 

 

Bar Rapinya 

Carrer Plaça, 13 · Tel. 971 540 303 

Plats especials: 

  • Bacallà amb porro 
  • Frit de tardor 
  • Caragols 

 

Bar Restaurant ses Afores 

Cra. de Llubí, 27A · Tel. 971 862 384 

  • Plats de fira: Calamars farcits / Gall amb salsa marinera / Sípia a la planxa / Rellom de porc / Contracuixa de pollastre amb salsa de gambes / Rodó de vedella
  • Menú especial (migdia de dissabte i diumenge) 

Primer a elegir: Arròs brut / Caragols / Ensalada de la casa 

Segon a elegir: Porcella / Espatlla de me / Sípia a la planxa / Bacallà

Postres casolanes + vi Rioja + aigua + gasosa 

 

Bar Sa Placeta

Carrer Doctor Gómez Ulla, 2 · Tel. 971 540 538 

Dissabte 22 i 28 (sopar) 

1r Arròs melós de pop 

2n A triar: 

  • Secret de porc ibèric amb salsa d’esclata-sangs 
  • Filet de llenguado farcit de llagostí amb salsa de marisc 

Tots els plats van acompanyats de púding d’arròs i verdures Postres + vi Arxiduc + aigua: 19 € Per endur-se’n: 17 € 

Horaris: Per endur-se: de 20 a 20.30 h Per menjar al local: a partir de les 21.00 h 

 

Diumenge 23 i 29 (dinar) 

1r Arròs brut o paella de llamàntol (bogavante) 

2n Porcella o anguiles frites o bacallà gratinat amb allioli o espatla de me. 

Postres + vi Arxiduc + aigua: 19 € Per endur-se: 17€ 

 

Els menús es poden fer qualsevol dia per encàrrec.

 

Boet Gastro Bar 

Plaça Major, 2 · Tel. 645 669 670 

  • Galtes de porc amb vi negre damunt arròs de romaní i pastanaga 

 

Cafè Plaça 

Plaça Major, 4 · Tel. 647 069 261 

  • Dissabte 21 Arròs brovós amb sípia i gambetes vermelles + postres + beguda 20 € 
  • Dissabte 28 Arròs brovós de pop i musclos + postres + beguda 20 €
  • Del 20 al 22 i del 27 al 29: Croqueta d’arròs brut, 2 unitats: 2,5 € Llagostí cruixent amb fideus d’arròs i allioli negre, 1 unitat: 2,5 € 

 

Capritxo Nostro 

Placeta des Tren, s/n · Tel. 628 170 902 

Per encàrrec: 

  • Arròs brut
  • Paella mixta 
  • Paella de verdures 
  • Risotto de sípia i rovellons

 

Plaça Vuit 

Plaça Major, 8 · Tel. 971 544 400 

  • Risotto amb tinta de calamar i gambes 

 

Restaurant Marina 

Carrer Marina, 15 · Tel. 971 540 967 

  • Me aromatitzat amb romaní, bolets i arròs salvatge:16 € 

Arròs brut: 9,90 € 

  • Arròs pobler: 10,50 € 
  • Arròs negre: 14,50 € (per encàrrec) 
  • Arròs melós amb anguila: 14,50 € (per encàrrec) 

 

Sa Fortalesa 

Comerç, 55 · Tel. 971 540 285 

  • Menú de tast d’arròs pobler 

 

Sa Picada 

Plaça Major, 19 · Tel. 722 782 332 

  • Coa de bou amb salseta de vi negre i arròs 

 

Sala Rex (sala) 

Carrer Gran, 20 · Tel. 971 540 048 

  • Arròs brut per endur-se els diumenges, prèvia reserva. 
  • Menú especial per menjar a la sala, dissabte 21 i diumenge 22: 

Aperitiu, arròs brut, cuixa de porc al forn amb patató pobler i salsa de bolets, postres, cafè, aigua i vi. Prèvia reserva. Preu: 18,50 € 

  • Menú especial per menjar a la sala, dissabte 28 i diumenge 29: 

Aperitiu, arròs brut, porcella amb patató o bacallà amb ceba i patata, postres, cafè, aigua i vi. Prèvia reserva. Preu: 25 € 

 

Vaumar Cafè

 Plaça Major, 13 · Tel. 971 544 417 

  • Raviolis Vaumar Cafè 

 

Altres establiments:

Crestaig carns i embotits artesans 

C/ del Rosari, 37 · Tel. 971 540 902 

  • Sobrassada, camallot, botifarró 
  • Carns premium amb 40 dies de maduració 
  • Pollastre de camp, ànec i costella per fer un bon arròs