Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Es farà els dies 17 i 18 de març, a l’hotel Ca sa Padrina

Aquest mes de març, s’ha organitzat una activitat formativa i culinària a Artà. L’entitat Cuina Cultura impartirà un taller de cuina asiàtica en què els assistents elaboraran i assaboriran plats de la cuina de la Xina, Tailàndia, Vietnam, Laos i Indonèsia.

El cap de setmana del 17 al 18 de març seran uns dies per descobrir sabors, productes i tècniques. Hi podeu aprendre a fer diferents aperitius (won-tons, rotllets vietnamites,…), sopes, fideus de blat i d’arròs, curris tais, postres

El curs s’estructura en dues sessions. dissabte horabaixa, de 16:30 a 20 hores, i diumenge, de 10.30 a 14 hores, que tindran lloc al Petit Hotel Ca sa Padrina d’Artà. Hi ha la possibilitat de quedar-hi a dormir.

El preu de casa sessió és de 35 euros i si se’n fan les dues sessions, el preu total serà de 60 €. Si hi assistiu en parella o compartiu habitació, l’estada us costarà 25 € per persona. Si veniu sols i no compartiu cambra, el preu de l’habitació serà de 40 €. Inclou el sopar del dissabte (el que s’elaborarà i se servirà amb beguda), el berenar del diumenge i el dinar del diumenge (que s’elaborarà durant la sessió del matí).

Podeu apuntar-vos-hi al 696 74 62 56, o bé a: xaviercuinamallorca [arrova] gmail [punt] com

Fotos: Cuina Cultura i Petit Hotel Ca sa Padrina