Es farà els dies 17 i 18 de març, a l’hotel Ca sa Padrina

Aquest mes de març, s’ha organitzat una activitat formativa i culinària a Artà. L’entitat Cuina Cultura impartirà un taller de cuina asiàtica en què els assistents elaboraran i assaboriran plats de la cuina de la Xina, Tailàndia, Vietnam, Laos i Indonèsia.

El cap de setmana del 17 al 18 de març seran uns dies per descobrir sabors, productes i tècniques. Hi podeu aprendre a fer diferents aperitius (won-tons, rotllets vietnamites,…), sopes, fideus de blat i d’arròs, curris tais, postres

El curs s’estructura en dues sessions. dissabte horabaixa, de 16:30 a 20 hores, i diumenge, de 10.30 a 14 hores, que tindran lloc al Petit Hotel Ca sa Padrina d’Artà. Hi ha la possibilitat de quedar-hi a dormir.

El preu de casa sessió és de 35 euros i si se’n fan les dues sessions, el preu total serà de 60 €. Si hi assistiu en parella o compartiu habitació, l’estada us costarà 25 € per persona. Si veniu sols i no compartiu cambra, el preu de l’habitació serà de 40 €. Inclou el sopar del dissabte (el que s’elaborarà i se servirà amb beguda), el berenar del diumenge i el dinar del diumenge (que s’elaborarà durant la sessió del matí).

Podeu apuntar-vos-hi al 696 74 62 56, o bé a: xaviercuinamallorca [arrova] gmail [punt] com

Fotos: Cuina Cultura i Petit Hotel Ca sa Padrina