Feis primer la salsa de magrana: posau tots els ingredients dins una cassola alta i feis bullir el conjunt fins que vegeu
Preparau primer la base: mesclau el sucre i la sal amb la cullerada d'aigua.Tamisau la farina i mesclau-la amb la mantega amb
Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...
Xips d’albergínia amb sal gruixada i mel negra
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,
Arròs brut
Dins una greixonera, encalentim l'oli, i hi posam la carn trossejada. La dauram i la remenam de tant en tant.
A continuació,
Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.
A continuació, pelau
Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a
Primer de tot, posau en una palangana una capa de sal gruixada, hi posau el llom damunt i el cobriu de sal.
Primer de tot, netejau els carbassons, pelau-los i tallau-los en trossos petits. Cal parar esment i intentar treure’ls el mínim de pell.
Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.
Després tallam les
Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és
Textures de xocolata
Començam amb el fondant. Fonem la mantega i la cobertura al bany maria. Mentre es fon separam el vermell del blanc d´ou,
Untau un motlle de 22 cm de diàmetre amb mantega i empolvorau-lo de farina.
Rentau la taronja; pelau-la; eliminau la part blanca entre
Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui
Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina

