Pollastre amb albercocs secs

1 min. de lectura

Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...

Arròs brut

1 min. de lectura
6

Dins una greixonera, encalentim l'oli, i hi posam la carn trossejada. La dauram i la remenam de tant en tant.
A continuació,

Tombet amb llom

1 min. de lectura

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau

Quarto

1 min. de lectura

Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a

Crema de carabassó amb formatge blau

1 min. de lectura

Primer de tot, netejau els carbassons, pelau-los i tallau-los en trossos petits. Cal parar esment i intentar treure’ls el mínim de pell.

Escaldums

1 min. de lectura

Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.

Després tallam les

Bacallà amb mel i mostassa

1 min. de lectura

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és

Textures de xocolata

3 mins de lectura
1

Començam amb el fondant. Fonem la mantega i la cobertura al bany maria. Mentre es fon separam el vermell del blanc d´ou,

Pastís enllaçats pel català

4 mins de lectura

Untau un motlle de 22 cm de diàmetre amb mantega i empolvorau-lo de farina.

Rentau la taronja; pelau-la; eliminau la part blanca entre

Panades de Pasqua

1 min. de lectura

Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui

Llomillo farcit de llagostins

2 mins de lectura

Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina

1 4 5 6