Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’empresa Fet a Sóller ha cedit la marca de la taronja Canoneta al Govern de les Illes Balears. L’Associació Varietats Locals va denunciar que Fet a Sóller tenia registrada aquesta marca i que podia impedir l’ús a pagesos de l’illa, una gestió que l’empresa de Franz Kraus va fer el mes de maig de 2018.

Fet a Sóller va comentar que va registar la marca perquè ningú extern se l’apropiàs. Bona mostra d’això, és que el Govern ha iniciat el tràmit necessari per fer possible el canvi de titularitat, d’acord amb Fet a Sóller i l‘Associació Varietats Locals.

D’aquesta manera, serà la Conselleria d’Agricultura qui vetlarà pel bon funcionament i qui podrà controlar i sancionar a qui faci un ús fraudulent de la marca.

La taronja Canoneta és una de les varietats més apreciades de les que es cultiven a Sóller. Madura la segona setmana de novembre i és molt apreciada perquè és molt bona per fer suc