Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Després d’un any sense celebrar-se, l’Associació Gastronòmica Cultural Gastrotast torna a organitzar una suculenta activitat en la qual la cuina en viu i el menjar en són els protagonistes. La nova cita tendrà lloc a l‚Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, el divendres 30 de novembre, a les 21 hores.

Víctor Calvo, president de l’entitat i també professor de l’EHIB, explica que en aquesta ocasió l’activitat és a benefici de l’Associació de Pares d’Infants en Càncer de les Illes Balears (ASPANOB). „Aquesta vuitena edició, acollirà 6 demostracions de cuina en directe amb degustacions que agruparan un total d’onze professionals de la restauració -explica Calvo-, que tenen en comú que són ex-alumnes de l’Escola d’Hoteleria i que han demostrat el seu talent en els fogons“.

El preu de cada un d’aquests tast és de 3 euros i les entrades es poden comprar a la botiga Cocinaria de Pâlma. Les places són limitades.

Des de l’any 2012, quan es va celebrar la primera edició hi han participat 86 cuiners i rebosters. Els Gastrotasts es caracteritzen perquè sempre es fan en un espai, amb una temàtica i amb persones diferents.

Les degustacions i participants del 8è Gastrotast són:

CUINA 1

  • Xefs:  Valentín Pérez Gavela i Ainoa Zambrana Varea 
  • Degustació: Mossegada de tardor. Porcella a baixa temperatura, puré de colflori i ceba caramel·litzada, coca de sobrassada i roca de poma.

CUINA 2

  • Xefs: Diego Serra Cerro i Susanna Muntaner Fajardo
  • Degustació: Bao de pulled pork amb ceba cruixent i salsa iogurt.

CUINA 3 

  • Xefs: Jonathan Maldonado i Jordan Dentico
  • Degustació. Jarret de vedella amb crema de pastanagó, cruixent de patata i picornell.

CUINA 4 

  • Bartenders: Javi Pont i Fran Marcos 
  • Degustació: Gintònic passió.

CUINA 5

  • Xefs: Mar Santandreu Riera i Guillem Mascaró
  • Degustació: Llampuga escabetxada amb pebres i albergínies.

CUINA 6

  • Pastisser: Joan Cuart
  • Degustació: Dolça besada. Mousse de xocolata 70% de cacau amb fruita de la passió i aroma de roses.