Leider ist der Eintrag nur auf Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El cuiner Jonay Hernández compleix 10 anys com a xef del restaurant Flor de Sal. L’any 2009 va crear un concepte  culinari basat en tapes creatives en què combina aliments de Mallorca amb productes de la seva terra natal, les Illes Canàries.

Per celebrar aquest aniversari, Jonay Hernández ha organitzat un sopar per al proper diumenge 28 de juliol en què hi participaran amics i professionals destacats del sector de la restauració, com el cuiner Bernabé Caravotta i el seu equip del restaurant Vandal de Palma, a més del pub ChapeauGalletes Gori de Muro, entre altres, per només 59 euros; una cita organitzada per Gastroevents Balears i en què gaudireu de la bona cuina de Jonay i de moltes sorpreses. Podeu demanar-ne més informació i reservar plaça al 971 23 55 66.

El restaurant Flor de Sal es troba a la localitat d’Andratx, concretament a Camp de Mar, dins les instal·lacions de Cabau Bahia Camp de Mar Suites. Tot i això, qualsevol persona que vulgui, s’allotgi o no en aquest hotel, hi pot dinar o sopar i gaudir de l’envejable entorn i vista que s’hi ofereix.