Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’hotel de sa Coma Protur Biomar acull el proper 25 d’octubre la segona sessió del cicle Maridar Sentits, una experiència que fusiona art i gastronomia.

La sala d’exposicions d’aquest establiment acollirà un sopar elaborat pel xef Tomeu Caldentey que elaborarà plats inspirats en l’obra del pintor de Saragossa José Manuel Broto.

Broto, que serà present a l’acte, exposarà la seva obra a l’hotel. José Manuel Broto Gimeno va néixer a Saragossa l’any 1949 i va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis de la capital aragonesa. L’any 1972 va començar a viure a Barcelona fins que l’any 1985 desplaça la residència a París. Deu anys després, s’estableix definitivament a Mallorca. Ha estat premiat amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques d’España (1995), el Premi Arco de l’Associació de Crítics (1997), el Premi Goya de Gravat (2003) i el Premi Xam d’Arts Plàstiques (2018).

La vetlada començarà a les 20.30 hores i des de Protur s’han dissenyat diferents propostes per gaudir de l’experiència. La més destacada és la que permet gaudir del sopar i allotjar-se en aquest hotel de 5 estrelles, amb circuit termal inclòs, per 134 euros. Més informació: 971 587 662