L’hotel de sa Coma Protur Biomar acull el proper 25 d’octubre la segona sessió del cicle Maridar Sentits, una experiència que fusiona art i gastronomia.

La sala d’exposicions d’aquest establiment acollirà un sopar elaborat pel xef Tomeu Caldentey que elaborarà plats inspirats en l’obra del pintor de Saragossa José Manuel Broto.

Broto, que serà present a l’acte, exposarà la seva obra a l’hotel. José Manuel Broto Gimeno va néixer a Saragossa l’any 1949 i va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis de la capital aragonesa. L’any 1972 va començar a viure a Barcelona fins que l’any 1985 desplaça la residència a París. Deu anys després, s’estableix definitivament a Mallorca. Ha estat premiat amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques d’España (1995), el Premi Arco de l’Associació de Crítics (1997), el Premi Goya de Gravat (2003) i el Premi Xam d’Arts Plàstiques (2018).

La vetlada començarà a les 20.30 hores i des de Protur s’han dissenyat diferents propostes per gaudir de l’experiència. La més destacada és la que permet gaudir del sopar i allotjar-se en aquest hotel de 5 estrelles, amb circuit termal inclòs, per 134 euros. Més informació: 971 587 662