La denominació d’origen Pla i Llevant continua organitzant sopars amb els millors restaurants de Mallorca. En aquesta ocasió els vins de Muro del celler de Butxet Viticultors maridaran amb la cuina de Miquel Gelabert, el cuiner de Can March, a Manacor.
La cita tendrà lloc el divendres, 28 d’octubre, a les 20 hores, al restaurant Can March de Manacor (carrer de València, 7)
El menú és el següent:
- Crema de carabassa amb bacallà i verduretes – maridat amb Va de Blanc, blanc
- Coca de blat de xeixa integral de ceba amb carabassó, formatge de cabra de Son Garrova i oliva negra – maridat amb Cabernet Sauvignon, negre
- Cerviola amb crema d’espinacs, verdures, panses, pinyons i Tap de Quartí – maridat amb Daima, rosat
- Llom de porc faixat amb esclata-sangs, pebre vermell i tomàtiga de ramellet – maridat amb Macada, negre
- Pastís de formatge amb crumble de garrova i magrana – maridat amb Sirà, negre
El preu del menú complet és de 50 euros. Les places són limitades i les reserves s’han de fer al 971 550 002 o a info [arrova] canmarch [punt] com
A continuació podeu veure un avançament de la crema que Miquel Gelabert maridarà amb el primer dels vins que es tastaran durant el sopar.