Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La denominació d’origen Binissalem acaba d’estrenar nova. L’objectiu d’aquest nou espai és fer un viatge pel territori, gaudir del paisatge, dels pobles i llogarets a més de la història, la cultura, les tradicions i les festes relacionades amb el vi. La DO Binissalem – Mallorca està formada per 5 municipis Santa Maria del Camí, Consell, Binissalem, Santa Eugènia i Sencelles, que conformen un territori vitivinícola amb una tradició i excel·lència reconeguda arreu del món.

El fotògraf Miquel Torres és l’autor de les imatges del nou web i amb elles transmet l’essència de la DO Binissalem. Són fotografies que conten una història que és viva i passa de generació engeneració.

Cal destacar que com a llançament d’aquesta nova pàgina, la DO Binissalem sortejarà 15 places per al proper curs de tast de vins entre totes les persones que se’n subscriptores durant el mes d’octubre.

La podeu visitar a: https://binissalemdo.com/ca/inici/

Imatge: Miquel Torres