/

Lluís Pérez i Tomeu Arbona protagonitzen els Tasts de Rosa Blanca

Aquest maridatge gastronòmic es farà a la Fundació Miró Mallorca

La cervesa Rosa Blanca torna a organitzar una de les cites més suculentes i refrescants abans de començar oficialment l’estiu. Es tracta dels Tasts de Rosa Blanca que aquest 2023 tenen a dues figures destacades de la pastisseria i forn: Lluís Pérez i Tomeu Arbona.

Arbona destaca per haver recuperat i posat al dia el receptari tradicional de forn i pastisseria, mentre que Pérez destaca per fer una pastisseria més afrancesada, rebaixada en sucre, i delicada.

Els Tasts de Rosa Blanca es faran els dies 7, 9, 10, 13, 14, 15, 16 i 17 de juny, de 19 a 21 hores. Tendran lloc a un espai carregat d’art i, alhora, molt estimat pels mallorquins com és la Fundació Miró Mallorca. Curiosament, Lluís Pérez s’ha inspirat en l’obra de l’artista Joan Miró per elaborar les mones de Pasqua.

El menú maridat es descobrirà el mateix dia, però des de l’organització asseguren que deixarà amb la boca oberta els assistents. El preu per degustar aquesta proposta culinària maridada amb cervesa és de 45 euros. Les reserves s’han de fer al web www.cervezarosablanca.es

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat