Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Amb les fases del desconfinament també arriben novetats com el nou format que presenta l’oli d’oliva verge extra Algebicí. Es tracta de l’envàs bag in box, també conegut com bossa encapsada, que permet que l’oli es conservi molt millor que no pas en llauna o en botella.

Algebicí és fruit d’oliveres sembrades a Mallorca de les varietats foranes Frantoio (italiana, concretament de la Toscana) i Hojiblanca (espanyola, concretament d’Andalusia) en cultiu ecològic. Un oli d’oliva verge extra elaborat pels germans Joan i Martí Mayol.

Al mercat hi ha altres productes que usen aquest format com el vi. La novetat en l’oli és que aquest l’envàs bag in box evita el contacte de l’oli amb l’aire i la llum, de manera que és una excel·lent garantia per conservar-lo. L’oli s’introdueix dins una bossa metal·litzada i totalment opaca sense gens d’aire, que després queda dins d’una capsa de cartró.

Com funciona bag in box?

Per treure’n l’oli tan sols s’ha de retirar un petit disc de cartó de la capsa, alçar una pestanya, treure’n el grifó, encaixar-lo en el forat i retirar el precinte del grifó.

L’oli ecològic Algebicí està disponible en dos formats: de 3 i de 5 litres. Per a més informació i comandes podeu telefonar al 609 27 68 84.