Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La cerveseria de Palma Lórien celebra aquest estiu 30 anys. Lórien és la cerveseria amb més varietats de birres de Mallorca i, alhora, la més antiga.

Tenen més de 130 referències diferents (abans de la pandèmia de la covid-19 superaven les 170) i complementa les cerveses amb galletes trempades i llonguets variats, un pa fet a un dels forns més emblemàtics de Palma, el Forn de la Pau.

Lórien va obrir el dia de Santa Margalida (20 de juliol) de l’any 1990. Pep i Mateu, que aleshores estudiaven per exercir l’ofici de marger, volien obrir un bar i varen quedar fascinats de L’Asturianu, una cerveseria d’Oviedo, amb més de 200 tipus de birres diferents. Va ser quan decidiren per aquest tipus de negoci. Unes setmanes més tard de l’obertura, Pere Joan va conèixer a Aina Alberola, la seva parella i amb qui, un any després, duria el negoci (ja que Mateu va deixar el bar).

„Lórien remet a un bosc del llibre El senyor dels Anells, de l’autor John R.R. Tolkien. Vàrem batiar la cerveseria amb aquest nom perquè l’obra ens va fascinar, però n’hi ha que erròniament, li diuen S’Orient, crec que haurien d’haver posat un altre nom com Mordor, així no s’equivocarien“, comenta en broma Pep Joan.

Allò que és cert, és que és un lloc que convida  a gaudir de bones cerveses, en un ambient únic a Palma. Tenen obert de dimarts a divendres, de 17 a 24 hores, i dissabte, a partir de les 19 hores.