Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La mel de Mallorca està d’enhorabona perquè s’acaba de fer públic que l’apicultor Martí Mascaró ha guanyat 5 medalles d’or al concurs internacional de mels ecològiques Biolmiel. Ho ha fet amb la seva marca: Mel Caramel, la segona que ha obtingut certificació ecològica de Mallorca

La cita se celebra anualment a Bolonya (Itàlia) i té com a missió premiar les millors mels certificades com a ecològiques del món.  No és la primera vegada que Mascaró s’hi presenta i hi és guardonat. De fet, fa cinc edicions consecutives que ho fa, sempre amb molt bons resultats.

A l’edició d’enguany, la de 2021, el jurat de Biolmiel ha decidit atorgar la medalla d’or a les mels que provenen dels apiaris següents: Monnàber Vell (Campanet),  Son Real (Santa Margalida), ses Cabanasses (Petra), es Rafal de Planícia (Banyalbufar) i Planícia (Banyalbufar).

Martí Mascaró se sent molt orgullós pels premis i destaca la bona feina que fan molts d’apicultors a l’illa, i també reclama que la mel feta a Mallorca sigui molt més bona de reconèixer per als consumidors.

Fotos: Tarek Serraj