La mel de Mallorca està d’enhorabona perquè s’acaba de fer públic que l’apicultor Martí Mascaró ha guanyat 5 medalles d’or al concurs internacional de mels ecològiques Biolmiel. Ho ha fet amb la seva marca: Mel Caramel, la segona que ha obtingut certificació ecològica de Mallorca

La cita se celebra anualment a Bolonya (Itàlia) i té com a missió premiar les millors mels certificades com a ecològiques del món.  No és la primera vegada que Mascaró s’hi presenta i hi és guardonat. De fet, fa cinc edicions consecutives que ho fa, sempre amb molt bons resultats.

A l’edició d’enguany, la de 2021, el jurat de Biolmiel ha decidit atorgar la medalla d’or a les mels que provenen dels apiaris següents: Monnàber Vell (Campanet),  Son Real (Santa Margalida), ses Cabanasses (Petra), es Rafal de Planícia (Banyalbufar) i Planícia (Banyalbufar).

Martí Mascaró se sent molt orgullós pels premis i destaca la bona feina que fan molts d’apicultors a l’illa, i també reclama que la mel feta a Mallorca sigui molt més bona de reconèixer per als consumidors.

Fotos: Tarek Serraj