Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La Mostra de Cuines de Calvià continua el divendres 30 d’abril amb 11 menús més. Els restaurants protagonistes de la zona IV es troben a Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà – Illetes, Cas Català i Son Caliu. 

LA GRITTA – L’Espiga, 9 (Cala Fornells)

Reserves: 971 686 022

  • Primer: Torrada amb esgarraet de salmó marinat i bacallà confitat
  • Segon: Abanico de porc ibèric al Josper amb salsa de vi i fruites vermelles
  • Postres: Pastís de formatge
  • Beguda: Copa de vi, canya o refresc
  • Preu: 16€

DIAMANTE RESTAURANT – Palmira, 4 (Peguera)

Reserves: 669 141 536

  • Primer: Trio de croquetes del xef (pollastre, cuixot, sípia amb tinta de calamar) i tast de carpaccio de salmó i alvocat
  • Segon: Bacallà amb salsa d’espinacs i pinyons
  • Postres: Pastís tres formatges
  • Beguda: Una copa de vi de la casa o aigua
  • Preu: 16€

BAR MESÓN ALGARROBO – Garrovers, 2 (Peguera)

Reserves: 971 667 504

  • Primer: Lasanya de verdures
  • Segon: Llom amb tumbet
  • Postres: Arròs amb llet casolà
  • Beguda: Aigua o vi
  • Preu: 16€

VINO DEL MAR – Port Adriano, 3C (el Toro)

Reserves: 971 237 360 / 637 749 120

  • Primer: Exòtic tàrtar de salmó damunt de llit d’alvocat amb coulis de mango
  • Segon: Tortel·lonis de peix amb crema de vi blanc, llagostins tigre i xampinyons
  • Postres: Flam de rom i almívar de llet
  • Beguda: Copa de vi, canya o aigua
  • Preu: 16€

RESTAURANT EL FARO DEL TORO – Port Adriano, 3, LC. 4  (el Toro)

Reserves: 971 232 676 / 680 424 142

  • Primer: Pebres del piquillo casolans farcits de rap i gambes amb salsa marinera
  • Segon: Filets de gall fregits amb ceba, verdures i patates bullides
  • Postres: Pastís casolà de pastanaga
  • Beguda: Copa de verdejo o cervesa o refresc
  • Preu: 16€

MY TRUE BURGER & VEGAN – Port Adriano, Centre lúdic  (el Toro)

Reserves: 679 419 241

  • Primer: Nachos amb guacamole casolà i salsa texmex
  • Segon: Burger de vedella gallega amb costella de porc desossada en salsa bbq, cèrcols de ceba i lollo rosso en pa casolà de carbó vegetal i Bourbon acompanyada de patates i moniato fregit
  • Postres: Pastís de pastanaga
  • Beguda: Refresc, aigua, cervesa o copa de vi
  • Preu: 16€

BISTRO 49 – Gran via, 49 (el Toro)

Reserves: 666 999 018

  • Primer: Farcellet de pasta fil·lo amb formatge de cabra i ensalada de fruites seques
  • Segon: Filet Strogonoff de porc amb arròs
  • Postres: Tiramisú de pinya
  • Beguda: Copa de vi ecològic de la casa o canya 33 cl o refresc o aigua
  • Preu: 16€

RESTAURANTE BAR NOU – Major, 7 (Es Capdellà)

Reserves: 971 233 170

  • Primer: Frit mallorquí
  • Segon: Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga
  • Postres: Crema catalana amb sucre cremat
  • Beguda: Aigua, copa de vi o cervesa
  • Preu: 16€

LUIS RESTAURANTE – Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català)

Reserves: 971 703 013

  • Primer: Bunyols de morcilla de Burgos amb crema de formatge de Maó, panses i ametles
  • Segon: Filet de vedella rostit i escalivada amb xampinyons
  • Postres: Profiteroles amb crema, compota de poma i canyella
  • Beguda: Aigua i oferta de vins
  • Preu: 16€

BALNEARIO ILLETAS – Passeig Illetes, 52 A (Illetes)

Reserves: 971 401 031

  • Primer: Canelons d’espinacs
  • Segon: Fricandó de vedella
  • Postres: Poma al forn amb gelat
  • Beguda: Cervesa, refresc o aigua mineral
  • Preu: 16€

MESÓN SON CALIU – Av. Son Caliu, 1 (Son Caliu)

Reserves: 971 680 086

  • Primer: Envoltini de carabassí, bacallà i llagostins amb crema de formatge mascarpone i vinagreta de figues
  • Segon: Xot lletó desossat i rostit durant 12 hores al forn de convecció amb boiler a molt baixa temperatura (65 °C) i cuscús de verduretes
  • Postres: Paquetet de creps Suzette amb salsa de taronges de Sóller i Cointreau
  • Beguda: Copa de Rioja, aigua, canya o refresc
  • Preu: 16€