La Mostra de Cuines de Calvià continua el divendres 30 d’abril amb 11 menús més. Els restaurants protagonistes de la zona IV es troben a Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà – Illetes, Cas Català i Son Caliu. 

LA GRITTA – L’Espiga, 9 (Cala Fornells)

Reserves: 971 686 022

  • Primer: Torrada amb esgarraet de salmó marinat i bacallà confitat
  • Segon: Abanico de porc ibèric al Josper amb salsa de vi i fruites vermelles
  • Postres: Pastís de formatge
  • Beguda: Copa de vi, canya o refresc
  • Preu: 16€

DIAMANTE RESTAURANT – Palmira, 4 (Peguera)

Reserves: 669 141 536

  • Primer: Trio de croquetes del xef (pollastre, cuixot, sípia amb tinta de calamar) i tast de carpaccio de salmó i alvocat
  • Segon: Bacallà amb salsa d’espinacs i pinyons
  • Postres: Pastís tres formatges
  • Beguda: Una copa de vi de la casa o aigua
  • Preu: 16€

BAR MESÓN ALGARROBO – Garrovers, 2 (Peguera)

Reserves: 971 667 504

  • Primer: Lasanya de verdures
  • Segon: Llom amb tumbet
  • Postres: Arròs amb llet casolà
  • Beguda: Aigua o vi
  • Preu: 16€

VINO DEL MAR – Port Adriano, 3C (el Toro)

Reserves: 971 237 360 / 637 749 120

  • Primer: Exòtic tàrtar de salmó damunt de llit d’alvocat amb coulis de mango
  • Segon: Tortel·lonis de peix amb crema de vi blanc, llagostins tigre i xampinyons
  • Postres: Flam de rom i almívar de llet
  • Beguda: Copa de vi, canya o aigua
  • Preu: 16€

RESTAURANT EL FARO DEL TORO – Port Adriano, 3, LC. 4  (el Toro)

Reserves: 971 232 676 / 680 424 142

  • Primer: Pebres del piquillo casolans farcits de rap i gambes amb salsa marinera
  • Segon: Filets de gall fregits amb ceba, verdures i patates bullides
  • Postres: Pastís casolà de pastanaga
  • Beguda: Copa de verdejo o cervesa o refresc
  • Preu: 16€

MY TRUE BURGER & VEGAN – Port Adriano, Centre lúdic  (el Toro)

Reserves: 679 419 241

  • Primer: Nachos amb guacamole casolà i salsa texmex
  • Segon: Burger de vedella gallega amb costella de porc desossada en salsa bbq, cèrcols de ceba i lollo rosso en pa casolà de carbó vegetal i Bourbon acompanyada de patates i moniato fregit
  • Postres: Pastís de pastanaga
  • Beguda: Refresc, aigua, cervesa o copa de vi
  • Preu: 16€

BISTRO 49 – Gran via, 49 (el Toro)

Reserves: 666 999 018

  • Primer: Farcellet de pasta fil·lo amb formatge de cabra i ensalada de fruites seques
  • Segon: Filet Strogonoff de porc amb arròs
  • Postres: Tiramisú de pinya
  • Beguda: Copa de vi ecològic de la casa o canya 33 cl o refresc o aigua
  • Preu: 16€

RESTAURANTE BAR NOU – Major, 7 (Es Capdellà)

Reserves: 971 233 170

  • Primer: Frit mallorquí
  • Segon: Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga
  • Postres: Crema catalana amb sucre cremat
  • Beguda: Aigua, copa de vi o cervesa
  • Preu: 16€

LUIS RESTAURANTE – Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català)

Reserves: 971 703 013

  • Primer: Bunyols de morcilla de Burgos amb crema de formatge de Maó, panses i ametles
  • Segon: Filet de vedella rostit i escalivada amb xampinyons
  • Postres: Profiteroles amb crema, compota de poma i canyella
  • Beguda: Aigua i oferta de vins
  • Preu: 16€

BALNEARIO ILLETAS – Passeig Illetes, 52 A (Illetes)

Reserves: 971 401 031

  • Primer: Canelons d’espinacs
  • Segon: Fricandó de vedella
  • Postres: Poma al forn amb gelat
  • Beguda: Cervesa, refresc o aigua mineral
  • Preu: 16€

MESÓN SON CALIU – Av. Son Caliu, 1 (Son Caliu)

Reserves: 971 680 086

  • Primer: Envoltini de carabassí, bacallà i llagostins amb crema de formatge mascarpone i vinagreta de figues
  • Segon: Xot lletó desossat i rostit durant 12 hores al forn de convecció amb boiler a molt baixa temperatura (65 °C) i cuscús de verduretes
  • Postres: Paquetet de creps Suzette amb salsa de taronges de Sóller i Cointreau
  • Beguda: Copa de Rioja, aigua, canya o refresc
  • Preu: 16€