/

Nit de l’Oli Mallorca

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca presentarà els olis d’oliva verge extra de la campanya 2017-2018 a la Nit de l’Oli

Se celebra a Palma dia 28 de febrer

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca presentarà els olis d’oliva verge extra de la campanya 2017-2018 a la Nit de l’Oli, que tindrà lloc el proper 28 de febrer a les 19.30 hores, a l’Aljub d’Es Baluard (Plaça Porta de Santa Catalina, 10. Palma) .

Enguany, hi participen vint-i-tres elaboradors de tot Mallorca els quals exposaran i oferiran degustació dels seus sucs d’oliva elaborats amb les varietats emparades per la denominació d’Origen Oli de Mallorca: Mallorquina, Arbequina, Picual i Empeltre.

Amb aquest esdeveniment, el consell regulador té com a objectiu que consumidors, restauradors així com comercialitzadors, puguin conèixer de la ma dels propis oliers el producte així com les darreres novetats. D’altra banda, es farà un reconeixement cap als elaboradors guardonats a diferents certàmens especialitzats en oli d’oliva verge extra.

Fotos: Oli Moix Mallorca

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat