Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La Denominació d’Origen Binissalem ha organitzat per als mesos de febrer, març i abril de 2020 un cicle de tallers de vins.

L’activitat es durà a terme a diferents cellers de la DO Binissalem i seran impartits pel professionals que els elaboren a cada celler.

Divendres, 7 de febrer

La copa natural: Com la força de la terra i les varietats autòctones es traslladen a la copa amb el màxim respecte pel medi ambient, mitjançant l’agricultura ecològica i, s’expressen en els vins.
Lloc: Celler Jaume de Puntiró. Plaça Nova, 23 Santa Maria del Camí

Dijous, 20 de febrer 

Com passa el temps!: S’hi farà un tast vertical d’anyades de la Finca Biniagual.
Lloc: Celler Biniagual. Llogaret de Biniagual.

Dijous, 19 de març

La singularitat dels vins de la DO Binissalem: S’hi explicarà com les condicions del sòl, clima i varietats de raïm marquen la singularitat dels vins de la DO.
Lloc: Celler Vins Nadal. Ramon Llull, 2 Binissalem

Dijous, 23 d’abril

Diversitat de vins blancs: S’hi analitzaran les diferents característiques organolèptiques de cada vi blanc en funció de les varietats de raïm i el mètode d’elaboració.
Lloc: Bodegas José L. Ferrer C/ Conquistador, 103, Binissalem

Per apuntar-vos-hi, heu d’emplenar el formulari en línia següent:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScm6tzD9t5D0LB0quyLcWRCosBgCx2qd7Iq1Lq3ZtFJHthpLA/viewform?pli=1

Si voleu assistir a un taller, el preu és de 20 euros per persona. Si un apuntau a 2 tallers, el preu és de 40 euros. En cas de voler apuntar-se a 3 o a 4 tallers, el preu és de 50 i 60 euros respectivament per persona.