La Denominació d’Origen Binissalem ha organitzat per als mesos de febrer, març i abril de 2020 un cicle de tallers de vins.

L’activitat es durà a terme a diferents cellers de la DO Binissalem i seran impartits pel professionals que els elaboren a cada celler.

Divendres, 7 de febrer

La copa natural: Com la força de la terra i les varietats autòctones es traslladen a la copa amb el màxim respecte pel medi ambient, mitjançant l’agricultura ecològica i, s’expressen en els vins.
Lloc: Celler Jaume de Puntiró. Plaça Nova, 23 Santa Maria del Camí

Dijous, 20 de febrer 

Com passa el temps!: S’hi farà un tast vertical d’anyades de la Finca Biniagual.
Lloc: Celler Biniagual. Llogaret de Biniagual.

Dijous, 19 de març

La singularitat dels vins de la DO Binissalem: S’hi explicarà com les condicions del sòl, clima i varietats de raïm marquen la singularitat dels vins de la DO.
Lloc: Celler Vins Nadal. Ramon Llull, 2 Binissalem

Dijous, 23 d’abril

Diversitat de vins blancs: S’hi analitzaran les diferents característiques organolèptiques de cada vi blanc en funció de les varietats de raïm i el mètode d’elaboració.
Lloc: Bodegas José L. Ferrer C/ Conquistador, 103, Binissalem

Per apuntar-vos-hi, heu d’emplenar el formulari en línia següent:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScm6tzD9t5D0LB0quyLcWRCosBgCx2qd7Iq1Lq3ZtFJHthpLA/viewform?pli=1

Si voleu assistir a un taller, el preu és de 20 euros per persona. Si un apuntau a 2 tallers, el preu és de 40 euros. En cas de voler apuntar-se a 3 o a 4 tallers, el preu és de 50 i 60 euros respectivament per persona.