Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Els principals requisits a l’hora de confeccionar el Pa amb Oli són el pa de pagès i l’oli. A més, serà obligatori servir el Pa amb Oli en un plat de 20 cm de diàmetre i les llesques de pa no poden ser més grans que el plat.

Tots els restaurants de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, així com restaurants de tot el món, que vulguin confeccionar ‚El millor Pa amb Oli de Món‘ ja es poden inscriure a la segona edició del Campionat del Món de Pa amb Oli. La inscripció és gratuïta i han de complir amb una sèrie de requisits: el pa ha de ser pagès, ha de dur oli, s’ha de servir en un plat de 20 centímetres de diàmetre i les llesques  no poden ser més grans que el pa.

Per apuntar-s’hi cal enviar un missatge a inscripcions [arrova] agenciacom [punt] com, s’hi ha d’indicar que volen participar en el campionat i amb les seves dades (nom, cognoms, restaurant amb el qual hi participa, telèfon i e-mail de contacte). La cita es dividirà en dures parts, la prèvia i la final. Per a la fase prèvia hi haurà una competició per illa (Mallorca, Menorca i Pitiüses) i una altra d’àmbit internacional que se celebrarà a Mallorca.

El jurat del II Campionat del Món del Pa amb Oli estarà format per cuiners i experts gastronòmics de les Illes Balears. El guanyador de ‘El Millor Pa amb oli del Món’ i els finalistes podran vendre el seu pamboli, a un preu marcat per l’organització, durant els tres dies de la Fira del Pa amb Oli que se celebrarà del 28 de febrer a l’1 de març a sa Feixina a Palma, amb motiu del Dia de les Illes Balears.