Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients:
Per a 10 persones

  • 500 g de puré de castanyes
  • 300 g de llet
  • 150 g de sucre
  • 3 ous sencers
  • 3 vermells d’ou
  • Mantega per untar el motlle
  • Nata muntada per acompanyar
  • Xocolata fosa per decorar

Elaboració:

Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.

Coeu el púding al bany Maria durant aproximadament 1 h i 1/4 o fins que punxant el centre amb un escuradents en surti eixut. Si a meitat de cocció veis que pren color la superfície, tapau el púding amb paper d’alumini.

Quan sigui cuit, treis el motlle del bany Maria i deixau refredar el púding.

En ser fred, desemmotllau-lo i decorau-lo amb xocolata fosa amb un poc de llet. Serviu-lo acompanyat de nata muntada.