Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

(en surten unes tres dotzenes):

  • 1 quilo de farina fluixa
  • 100 g de sucre en pols
  • 2 rovells d’ou
  • 2 tasses (de cafè) d’oli
  • 2 tasses (de cafè) de suc de taronja
  • 2 tasses (de cafè) d’aigua
  • 200 g de llard (saïm)
  • Ratlladura d’una llimona

Nota: el farciment pot ser de cabell d’àngel, crema, xocolata, confitura o brossat.

 

Elaboració

Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions de massa i estireu-les amb el rodet, col·loqueu en el centre de cada una d’aquestes una cullerada del farcit elegit, doblegueu-les i talleu-les, perquè quedi segellat amb l’ajuda d’una forquilla.
Per acabar, enforneu-ho a 180º durant 30 o 40 minuts, deixeu-ho refredar i empolvoreu-ho de sucre mòlt.