Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Les Artistes és un restaurant bistrot francès de Palma. El seu cuiner és Alain i prepara plats típics de la cuina gal·la com els caragols de Borgonya (amb mantega d’all i julivert), sopa de ceba, tàrtar de bou, l’onglet de vedella amb escalunyes confitades i patates casolanes o el confit d’ànnera. A més, preparen especialitats del dia, com el tournedo Rossini (filet de vedella, amb foie, pa de motle i mantega).

El local és petit i acollidor. Destaca per un servei atent. Es troba davant del Mercat de l’Olivar, a la part de la Plaça del Comtat del Rosselló, on hi trobareu l’aparcament.

De postres, hi destaca l’arròs amb llet -fet amb canyella, caramel, taronja confitada, mantega amb sal i ametlla caramel·litzada-, a més del brioix française perdue, una espècie de llesques de Papa amb gust de flor de taronger i sorbet de taronja.

Tenen una selecció de vins francesos, com els de Bordeus, i d’occitans, com els de Llenguadoc.

Com a curiositat i fent referència al seu nom, heu de saber que damunt les tovalles hi posen un cobretaula de paper per pintar-lo.

View larger map