Castell de Son Claret ofereix una proposta gastronòmica de nivell. Es tracta del restaurant Sa Clastra que ofereix plats i servei d’alta cuina, amb unes elaboracions creatives, la majoria de les quals reinterpreten encertadament la cuina tradicional de Mallorca, a partir del producte local.
L’equip professional de Sa Clastra està encapçalat pel xef Jordi Cantó, el cap de sala Philip Dion i el sommelier Sebastián Longo. Tots tres han treballat durant anys a Zaranda, que ha estat guardonat en diverses vegades amb estrella Michelin i que abans s’ubicava en aquest hotel de Calvià.
El menú del restaurant Sa Clastra només se serveix al vespre. Cal dir que es pot menjar tot complet o bé fer-ne només una part. També hi destaca la cocteleria i un alt nivell de servei.
El cuiner Jordi Cantó Castelló va néixer a Palma el 1989 i va estudiar cuina a l’IES Juníper Serra. Ha passat per restaurants amb estrelles Michelin com Diverxo (Madrid), Nerua (Bilbao), Casa Solla (Galicia), Casa Marcial (Asturias) i, durant vuit anys, a Zaranda, els dos darrers com a cap de cuina del xef Fernando P. Arellano.
Visualitza el mapa complet