Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Castell de Son Claret ofereix una proposta gastronòmica de nivell. Es tracta del restaurant Sa Clastra que ofereix plats i servei d’alta cuina, amb unes elaboracions creatives, la majoria de les quals reinterpreten encertadament la cuina tradicional de Mallorca, a partir del producte local.

L’equip professional de Sa Clastra està encapçalat pel xef Jordi Cantó, el cap de sala Philip Dion i el sommelier Sebastián Longo. Tots tres han treballat durant anys a Zaranda, que ha estat guardonat en diverses vegades amb estrella Michelin i que abans s’ubicava en aquest hotel de Calvià.

El menú del restaurant Sa Clastra només se serveix al vespre. Cal dir que es pot menjar tot complet o bé fer-ne només una part. També hi destaca la cocteleria i un alt nivell de servei.

El cuiner Jordi Cantó Castelló va néixer a Palma el 1989 i va estudiar cuina a l’IES Juníper Serra. Ha passat per restaurants amb estrelles Michelin com Diverxo (Madrid), Nerua (Bilbao), Casa Solla (Galicia), Casa Marcial (Asturias) i, durant vuit anys, a Zaranda, els dos darrers com a cap de cuina del xef Fernando P. Arellano.

View larger map