Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Gerhard Schwaiger és un dels cuiners més reconeguts de Mallorca. Durant 20 anys va ser guardonat amb 2 estrellas Michelin en el restaurant Tristán de Port Portals, avui dia desaparegut.

Avui dia, cuina al restaurant Schwaiger, a base de producte fresc, també donant importància al producte local. Aquest restaurant de Palma, està ubicat a l’àtic del centre Son Moix de Palma. Hi prepara un menú a migdia, de dilluns a dissabte. Al vespre hi trobarau la carta de suggeriments, on hi hem tastat ànec al forn amb col lombarda marinada i escalop de foie d’ànec, el ravioli de gamba amb ragú de tomàtiga i salsa curri i el risotto de mostassa i xampany amb porcella mallorquina. La cap de sala és Cristina Pérez Paino, qui dirigeix un servei atent i impecable.

View larger map