Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El cap de setmana del 19 al 21 de novembre, se celebrarà a Sóller el festival Gastroesia, una activitat que combina gastronomia i poesia. Segons l’organització, encapçalada per Juanjo Martí, Gastroesia pren forma com una trobada en la qual explorar el maridatge de poetes amb productors i restauradors. Compartir, en una recerca comuna, elevar en els 5 sentits experiències, per transcendir el moment i instal·lar-se en la memòria.

Per facilitar-ne la participació, s’ha fet una col·laboració amb l’hotel El Guía de Sóller, amb preu especial.

La programació és la següent:

Divendres 19

  • 16:00 h. Taller juvenil per a joves creatius amb el disseny d’un Midori per escriure inspiracions i poemes.
  • 21:00 h. Sopar al Restaurante el Guía, menú degustació i tast acompanyat de versos relacionats amb l’entorn de la serra, tradició i cultura gastronòmica.

Dissabte 20

  • 11:00 Recorregut per literari per Sóller.
  • 13:30 Tast de vers. Tast de cervesa artesana i degustació local.
  • 16:00  Maridatge de versos amb un tast de vins de la DO Binissalem que fa honor a la Gastroesia, en un exercici de posar en valor els petits matisos d’inspiració que hi ha per convertir paraules i productes, en versos i gastronomia per alimentar els 5 sentits i perdurar a la memòria.
  • 18:00 Xerrada sobre tokenització de l’art: reptes i avantatges.

Diumenge 21

  • 11:00 Visita amb tramvia al Port de Sóller. Punt de sortida: Sóller. Hi haurà un breu recorregut fins el Museu de la Mar – Museu Marítim de Mallorca.
  • Es farà un tast que acabarà amb un taller d’escriptura inspirada en el paisatge i, també, la degustació.

Cal comentar que cal inscripció prèvia per participar a les activitats, que es pot fer a: https://www.gastroesia.es/home/programacio-gastroesia