El naan és un tipus de pa, típic de la cuina de l'Índia i Pakistan
El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de sa Pobla i conegut com Tito,
Sopa de ceba de senyoret
5 mins de lectura
1 Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant un plat que us sorprendrà
Com fer ceba confitada
3 mins de lectura
2 Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del plat. Un sofregit senzill de ceba
Pa moreno de xeixa
5 mins de lectura
1 Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.
La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Recepta tortell de reis
4 mins de lectura
1 Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
-Batre a punt de neu tres clares d'ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d'ou, un ou
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!
La nit anterior, posau les mongetes en remull amb aigua (n’hi ha d’haver molta).
Primer de tot cal reserveu 2 clares (o blanc d'ou). A part, bateu els 3 rovells amb els 2 ous sensers restants
Atreviu-vos a fer aquest gelat! Ideal per l'estiu
Espinagada
5 mins de lectura
2 Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.
/CarnMitjana/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 1 tros de porcella d’aproximadament 1 quilo – 3 alls