El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de sa Pobla i conegut com Tito,
Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant un plat que us sorprendrà
Com fer ceba confitada
Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del plat. Un sofregit senzill de ceba
Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.
La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Recepta tortell de reis
Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
-Batre a punt de neu tres clares d'ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d'ou, un ou
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!
La nit anterior, posau les mongetes en remull amb aigua (n’hi ha d’haver molta).
Primer de tot cal reserveu 2 clares (o blanc d'ou). A part, bateu els 3 rovells amb els 2 ous sensers restants
Atreviu-vos a fer aquest gelat! Ideal per l'estiu
Espinagada
Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.
/CarnMitjana/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 1 tros de porcella d’aproximadament 1 quilo – 3 alls
Preparau primer la base: mesclau el sucre i la sal amb la cullerada d'aigua.Tamisau la farina i mesclau-la amb la mantega amb