Com fer pa naan a casa

2 mins de lectura

El naan és un tipus de pa, típic de la cuina de l'Índia i Pakistan

Recepta de panacotta de llimona i maduixa

3 mins de lectura

El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona

Sopa de ceba de senyoret

5 mins de lectura

Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant un plat que us sorprendrà

Com fer ceba confitada

3 mins de lectura
2

Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del plat. Un sofregit senzill de ceba

Pa moreno de xeixa

5 mins de lectura
1

Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.

Recepta de panellets

9 mins de lectura

La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.

Carpaccio de carabassó

1 min. de lectura

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Mona de pasqua de llimona

2 mins de lectura

-Batre a punt de neu tres clares d'ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d'ou, un ou

Torró de crema cremada

7 mins de lectura

Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!

Xarlota de vainilla

4 mins de lectura

Primer de tot cal reserveu 2 clares (o blanc d'ou). A part, bateu els 3 rovells amb els 2 ous sensers restants

Espinagada

5 mins de lectura
2

Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.