/

„Un menú sorprenent, agosarat i deliciós“

Espai Suau ha acollit una experiència gastronòmica amb les butzes i la freixura com a protagonistes d'un festival per als amants de la bona cuina

Les cuineres Irene MartínezBrenda Lisiotti i la rebostera Ariadna Salvador varen fer gaudir els comensals que es varen reunir a l‘Espai Suau (es Pont d’Inca) el passat diumenge. Els assistents varen coincidir en què va ser un menú sorprenent, agosarat i deliciós, que va començar amb espipellades molt ben aconseguides com la terrina de llengua amb fonoll marí i tàperes, la broqueta de cors de pollastre amb salsa teriyaki o les croquetes de frit de freixura de xot.

El dinar va transcórrer tranquil·lament, sense pressa, amb música ambient i els vins majoritàriament elaborats a Mallorca i fets amb processos naturals (sense sulfits ni clarificacions) que va presentar Lukas Lundgren, propietari del Bar La Sang de Palma.

L’àpat suposava tot un repte per a l’organitzador de la cita, Joan Arnau, director de Gastro Events Balears, perquè combinava la finor de les tres cuineres amb productes no gaire amables, però sí saborosos.

Altres plats que s’hi serviren varen ser les carxofes arrebossades amb una salsa holandesa i un vermell d’ou, unes vèrtoles amb raviolis de brossat i espinacs, com també les cocotxes de bacallà, a més de la coa de bou caramelitzada.

Per acabar, la mel i les flors posaren el punt i final, juntament amb un miratge que impressionava, unes postres que simulaven ser un cervell de porc, que en cap cas era el que semblava sinó tota una experiència dolça totalment delicada.

En resum, es pot considerar l’experiència culinària d’interiors com un festival gastronòmic complet, 100% recomanat per a aquelles persones que cerquen viure i assaborir noves experiències amb el millor talent culinari del moment.

Fotografies: Gastronòmicament - J. M. Natta

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat