/

Una tardor de bons menús amb la Mostra de Cuines de Calvià

Una desena de restaurants de Peguera, Calvià, es Capdellà, el Toro, Son Ferrer oferiran menús especials del 6 al 8 d’octubre

L’edició de tardor de la Mostra de Cuines de Calvià ja és aquí. Comença aquest cap de setmana i una desena de restaurants de Peguera, Calvià, es Capdellà, el Toro, Son Ferrer oferiran menús especials per a l’ocasió. L’activitat es farà els dies 6, 7 i 8 d’octubre.

Els restaurants que participen aquest cap de setmana són:

 

MY TRUE BURGER & VEGAN – Port Adriano, s/n (el Toro)
Reserves:  679 419 241

  • Entrant: Duo de torrades cruixents: una d’escalivada de verdures i l’altra de pulled pork amb salsa Yankee Jack
  • Plat principal: Bomba de patata farcida de vedella sucosa i bolets, acompanyada amb coleslaw
  • Postres: Pastís de formatge casolà amb festucs
  • Beguda: Refresc, canya, copa de vi o aigua

Preu: 18 €

VINO DEL MAR – Port Adriano, 3C (el Toro)
Reserves: 971 237 360

  • Entrant: Gira-sol d’endívies, salmó fumat, cogombre, nous amb mel i mostassa
  • Plat principal: Risotto de bolets i filet amb reducció de vi negre
  • Postres: Brownie
  • Beguda: Copa de vi, canya o refresc

Preu: 18 €

EL FARO DEL TORO – Port Adriano, 4. Lc. D (el Toro)
Reserves: 971 232 676

  • Entrant: Mixt El Faro
  • Plat principal: Gall amb ceba
  • Postres: Pastís de pastanaga o bolla de gelat
  • Beguda: Copa de vi o aigua 5 dl

Preu: 18 €

MESÓN SON FERRER – Mussol, 4 (Son Ferrer)
Reserves: 971 230 978

  • Entrant: Fideuà cega mixta especial mar i muntanya
  • Plat principal: Rellom de porc amb salsa de rostes de Sòria i tòfona negra amb arròs saltat
  • Postres: Pastisset de poma teb amb gelat de vainilla
  • Beguda: Copa de vi de Rioja, aigua, canya o refresc

Preu: 18 €

AROMES GASTROBAR – Julià Bujosa Sans, batle, 1, Bj. (Calvià)
Reserves: 605 093 004

  • Entrant: Assortiment de croquetes de la casa
  • Plat principal: Burger ibèrica amb crema de tòfona, cuixot serrà i ceba cruixent + patates
  • Postres: Crep amb almívar de llet i nata casolana
  • Beguda: Aigua i copa de vi blanc o negre de la casa

Preu: 18 €

SA VINYA ES CAPDELLÀ – Església, 7 (Es Capdellà)
Reserves: 971 557 153

  • Entrant: Arancini amb salsa de tòfona i brots de remolatxa o calamar andalusa amb all negre
  • Plat principal: Secret ibèric amb puré de moniato, ensalada de ravenet, ruca i xirivies cruixents o salmó amb pesto verd, arròs negre i verdures saltades
  • Postres: Gató amb gelat d’ametlla, bombó mallorquí artesà o pastís de poma amb gelat de vainilla
  • Beguda: Aigua 1/2 copa de vi Rioja criança o blanc Verdejo o gerra de cervesa

Preu: 18 €

MONA´S RESTAURANTE – Bulevar de Peguera, 30 (Peguera)
Reserves: 600 607 677

  • Entrant: Musclos a l’estil Thai amb llet de coco i un toc de curri
  • Plat principal: Pad thai de pollastre o gambes
  • Postres: Tiramisú de mànec
  • Beguda: Aigua, copa de cervesa, copa de vi o refresc

Preu: 18 €

CAPRI PIZZERIA – Joan XXIII, 1 (Peguera)
Reserves: 631 480 542

  • Entrant: Nachos
  • Plat principal: Pizza o pasta (diverses opcions)
  • Postres: Tiramisú
  • Beguda: Cervesa, cola, vi

Preu: 16 €

Los MiMa’Os – Les gavines, 4 (Peguera)
Reserves: 971 198 282

  • Entrant: Ensalada caprese de cogombre amb alfàbrega fregida
  • Plat principal: Risotto negre de gambes amb carxofes
  • Postres: Tiramisú de gerds
  • Beguda: Aigua o refrescos

Preu: 18 €

 

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat