L’edició de tardor de la Mostra de Cuines de Calvià ja és aquí. Comença aquest cap de setmana i una desena de restaurants de Peguera, Calvià, es Capdellà, el Toro, Son Ferrer oferiran menús especials per a l’ocasió. L’activitat es farà els dies 6, 7 i 8 d’octubre.
Els restaurants que participen aquest cap de setmana són:
Reserves: 679 419 241
- Entrant: Duo de torrades cruixents: una d’escalivada de verdures i l’altra de pulled pork amb salsa Yankee Jack
- Plat principal: Bomba de patata farcida de vedella sucosa i bolets, acompanyada amb coleslaw
- Postres: Pastís de formatge casolà amb festucs
- Beguda: Refresc, canya, copa de vi o aigua
Preu: 18 €
Reserves: 971 237 360
- Entrant: Gira-sol d’endívies, salmó fumat, cogombre, nous amb mel i mostassa
- Plat principal: Risotto de bolets i filet amb reducció de vi negre
- Postres: Brownie
- Beguda: Copa de vi, canya o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 971 232 676
- Entrant: Mixt El Faro
- Plat principal: Gall amb ceba
- Postres: Pastís de pastanaga o bolla de gelat
- Beguda: Copa de vi o aigua 5 dl
Preu: 18 €
Reserves: 971 230 978
- Entrant: Fideuà cega mixta especial mar i muntanya
- Plat principal: Rellom de porc amb salsa de rostes de Sòria i tòfona negra amb arròs saltat
- Postres: Pastisset de poma teb amb gelat de vainilla
- Beguda: Copa de vi de Rioja, aigua, canya o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 605 093 004
- Entrant: Assortiment de croquetes de la casa
- Plat principal: Burger ibèrica amb crema de tòfona, cuixot serrà i ceba cruixent + patates
- Postres: Crep amb almívar de llet i nata casolana
- Beguda: Aigua i copa de vi blanc o negre de la casa
Preu: 18 €
Reserves: 971 557 153
- Entrant: Arancini amb salsa de tòfona i brots de remolatxa o calamar andalusa amb all negre
- Plat principal: Secret ibèric amb puré de moniato, ensalada de ravenet, ruca i xirivies cruixents o salmó amb pesto verd, arròs negre i verdures saltades
- Postres: Gató amb gelat d’ametlla, bombó mallorquí artesà o pastís de poma amb gelat de vainilla
- Beguda: Aigua 1/2 copa de vi Rioja criança o blanc Verdejo o gerra de cervesa
Preu: 18 €
Reserves: 600 607 677
- Entrant: Musclos a l’estil Thai amb llet de coco i un toc de curri
- Plat principal: Pad thai de pollastre o gambes
- Postres: Tiramisú de mànec
- Beguda: Aigua, copa de cervesa, copa de vi o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 631 480 542
- Entrant: Nachos
- Plat principal: Pizza o pasta (diverses opcions)
- Postres: Tiramisú
- Beguda: Cervesa, cola, vi
Preu: 16 €
Reserves: 971 198 282
- Entrant: Ensalada caprese de cogombre amb alfàbrega fregida
- Plat principal: Risotto negre de gambes amb carxofes
- Postres: Tiramisú de gerds
- Beguda: Aigua o refrescos
Preu: 18 €