/

Arriben els Dijous de Tapes a Manacor

La ruta començarà el proper 5 d'octubre i té el suport de l'Ajuntament i de la patronal Barema

El proper dijous dia 5 d’octubre comença la ruta gastronòmica Dijous de Tapes, impulsada per la delegació de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manacor i de l’Associació de Bars i Restaurants de Manacor (Barema).

Paula Asegurado, delegada de Promoció Econòmica, i Guillem Cànoves, tresorer de Barema, han explicat que se celebrarà cada primer dijous de mes. La presentació d’aquesta activitat culinària s’ha fet el divendres 22 de setembre i tots dos han remarcat que els restaurants que hi participaran oferiran tapa i beguda per un preu mínim de 3,5 euros. A més, els establiments que s’adhereixin a aquesta iniciativa, es comprometen per la seva part a oferir un mínim de quatre tipus diferents de tapes.

L’Ajuntament de Manacor donarà suport a aquesta proposta mitjançant la difusió dels Dijous de Tapes, amb l’objectiu de fomentar el consum als bars i restaurants de Manacor. “Des de Barema estam satisfets d’aquesta iniciativa, que fomenta el consum dins el poble”, ha assegurat Cànoves. “Es tracta d’oferir propostes que afavoreixin el consum a la restauració local”, ha assegurat la delegada de Promoció Econòmica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat