Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Des de fa unes setmanes el cuiner Ferran Adrià ha compartit a les xarxes socials trucs per menjar de forma saludable a casa. Ha preparat des d’un conill amb tomàtiga fins a un cuinat de llenties negres.

La polèmica ha sorgit quan Adrià ha presentat una recepta que ha anomenat duo de musclos. Feia un parell de dies, concretament dia 7 de maig, havia cuinat uns musclos frescos. Va explicar com fer-ho perquè tots tenguessin el mateix punt de cocció i els va combinar amb una mescla de salsa Espinaler i una salsa japonesa.

Dos dies després, dia 9 de maig va publicar la recepta duo de musclos. Consistia en obrir una llauna de musclos en escabetxos, mesclar-ne l’escabetxo de la conserva amb el suc dels musclos de la recepta anterior i deixar-lo reposar durant 4-5 hores amb els musclos frescos. D’aquesta manera combinava, d’una banda, musclos de conserva. Una recepta que, va dir, li recordava a uns musclos que feia al restaurant El Bulli.

Aquí en teniu el vídeo:

Les reaccions no s’han fet esperar: