Des de fa unes setmanes el cuiner Ferran Adrià ha compartit a les xarxes socials trucs per menjar de forma saludable a casa. Ha preparat des d’un conill amb tomàtiga fins a un cuinat de llenties negres.

La polèmica ha sorgit quan Adrià ha presentat una recepta que ha anomenat duo de musclos. Feia un parell de dies, concretament dia 7 de maig, havia cuinat uns musclos frescos. Va explicar com fer-ho perquè tots tenguessin el mateix punt de cocció i els va combinar amb una mescla de salsa Espinaler i una salsa japonesa.

Dos dies després, dia 9 de maig va publicar la recepta duo de musclos. Consistia en obrir una llauna de musclos en escabetxos, mesclar-ne l’escabetxo de la conserva amb el suc dels musclos de la recepta anterior i deixar-lo reposar durant 4-5 hores amb els musclos frescos. D’aquesta manera combinava, d’una banda, musclos de conserva. Una recepta que, va dir, li recordava a uns musclos que feia al restaurant El Bulli.

Aquí en teniu el vídeo:

Les reaccions no s’han fet esperar: